Interesse in één van onze vacatures? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier. Natuurlijk kan je ook contact opnemen via rob@cdh.nu of 0226-456040. Graag bekijken we samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact

Ben jij een échte aanpakker en op zoek naar een leuke baan? Dan zoeken wij jou! Behalve dat je handig bent, ben je vooral iemand die hard wil werken en ervoor openstaat om nieuwe dingen te leren. Daarnaast woon jij in de regio West-Friesland of daar vlakbij en bent flexibel inzetbaar. Ook weet je van aanpakken: je bent er echt één die de mouwen opstroopt.

Het maakt ons niet uit hoe oud je bent; we zijn dus ook zeker op zoek naar 50+’ers! We zijn een bedrijf dat in kansen en mogelijkheden gelooft... En dan maakt het ons echt niet uit of je nu 23 of 53 bent.

Wij werken in een informele werksfeer op een werkplek waar jij je helemaal thuis zult voelen. Van werken bij ons moet je blij worden! Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat graag wil doorgroeien. Ons personeel staat daarbij altijd op de eerste plaats. We vinden het belangrijk dat onze mensen zichzelf kunnen ontwikkelen en onze ambitie en passie voor vakmanschap delen.

Als jij ons team komt versterken, dan heb je ook de mogelijkheid om dit als ZZP'er te doen. Wij werken veel met verschillende ZZP'ers en hierin kunnen wij jou ook ondersteunen. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij jouw administratie als zzp'er?. We verzorgen je boekhouding en BTW-aangiftes en zorgen ervoor dat je facturen op tijd naar je klanten gaan en betaald worden. Klik hier voor meer informatie.

 

shares