grafisch talent gezocht

Wij zijn op zoek naar een grafisch talent die ons kan ondersteunen op kantoor. Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Werkzaamheden

TBO ondersteunt bedrijven en zzp’ers met verkoop en administratie. Jij bent degene die onze uitingen vertaalt in visuele beelden en nadenkt over bijpassende teksten. Deze worden gebruikt voor al onze kanalen, zoals Facebook, Instagram, kranten, posters en natuurlijk onze websites.

Je groeit samen met ons als Grafisch Designer en Online Content Marketeer. Samen met onze strategie specialist vorm je een onafscheidelijk team en maken jullie een strijdplan gericht op online en offline marketing.

Jouw dag

Waar je de ene ochtend een tof beeld maakt voor op de tijdlijn van Facebook, ben je 's middags bezig om een landingspagina in te richten. Daarna bel je voordat je naar huis gaat nog snel met de lokale kranten voor het afstemmen van een advertentie.

Je bent multi-inzetbaar, flexibel en ondersteunt je collega's in het ontwerpen van zowel diverse offline als online communicatiemiddelen. 

Niks is jou te gek en je gaat graag de uitdaging aan. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, waardoor alles wat je produceert direct zichtbaar is.

  Wij bieden jou

  – Leuke afwisselende klussen waar geen dag hetzelfde is;

  – Een marktconform salaris;

  - Flexibele werktijden;

  - Je krijgt een serie van drie tijdelijke contracten met de intentie om die in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd om te zetten;

  - Naast je salaris ontvang je een toeslag van 8% vakantiegeld;

  – Een kantoor vol gezellige collega's.

  Eisen

  – Jij bent woonachtig in de omgeving van Obdam;

  – Ook neem jij graag initiatief;

  - Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring in visual design en online marketing;

  - Daarnaast heb je minimaal MBO werk-/denkniveau, maar je portfolio is belangrijker dan je opleiding;

  - Je kijkt kritisch naar je eigen werk en weet om te gaan met strakke deadlines;

  - Jij ademt Photoshop, Illustrator en InDesign.

  Iets voor jou?

  Zoek jij een uitdagende baan met veel doorgroeimogelijkheden? Houd je van vrijheid, maar ook van sociaal contact? Is een goed salaris voor jou belangrijk? Vul dan direct het contactformulier hieronder in en solliciteer direct!

  Is dit niks voor jou en zoek jij een andere job? Neem dan een kijkje bij onze andere vacatures!

  Solliciteer direct

  Deel onze vacatures


  0 reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *