Heeft u een klus? Wij de vakmensen!

Heeft u een klus ?Wij de vakmensen!

Wat doen wij?

Wie in zijn huis of bedrijf rondkijkt, komt al gauw diverse klussen voor een vakman tegen. Of het nu gaat om verbouw, renovatie of onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Pak een Vakman is van vele (vak)markten thuis.

Onze vakmensen ontzorgen particulieren, VvE’s en bedrijven op het gebied van verbouwingen, woninginrichting, beveiliging, installatietechniek, elektronica en ICT. Dit kunnen eenvoudige klusjes zijn zoals behangwerk, het monteren van een nieuwe deurbel of het leggen van vloerbedekking. Maar ook voor grotere klussen zoals de verbouwing van een badkamer, het herstellen van kozijnen of het uitbreiden van de groepenkast kunt u bij ons terecht. Wij ontzorgen u in het gehele traject.

Als je werkzaamheden hebt in of aan je huis of bedrijf, bel of mail ons en wij schakelen direct de meest geschikte bedrijven in. Wij stemmen de werkzaamheden zo veel mogelijk op elkaar af, zodat je maar één keer hoeft thuis te blijven.

Onze samenwerking biedt een oneindig scala aan mogelijkheden. Zo kunnen we sneller opereren, wat het voor de klant ook goedkoper maakt!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan 0226-427785 voor meer informatie!

Ben jij zelf een vakman en op zoek naar een baan/klus? Kijk dan eens op onze vacaturepagina. Ook ondersteunen wij zzp’ers. Heb jij bijvoorbeeld geen zin of tijd om facturen te maken en op te sturen? Laat jou dan ondersteunen door onze administratieve medewerkers. Klik hier voor meer informatie.

Deel onze vacatures


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *