Interieur verzorger gezocht

Wij zijn op zoek naar een interieur verzorger (m/v) die ons kan ondersteunen op kantoor. Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Werkzaamheden 

Als interieur verzorger of interieur verzorgster ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van interieurs. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het afstoffen van meubels in onze showroom, het legen van prullenbakken, het afwassen, het dweilen van vloeren en het schoonmaken van toiletruimtes. 

Bij ons in de showroom zijn verschillende bedrijven gesetteld. Zo ondersteunt TBO obedrijven en zzp’ers met verkoop en administratie en is Woodstock Vloeren de specialist in vloeren voor bedrijven en particulieren. 

Daarnaast werken wij ook met vele andere bedrijven zoals: Decocrete, Schuimbeton West en Woonbetoninterieur. Als je bij ons komt werken, lopen de werkzaamheden dus erg uiteen. Iedere dag is weer anders!

  Wij bieden jou als interieur verzorger:

  – Een marktconform salaris;

  - Arbeidsvoorwaarden in overleg;

  Eisen

  – Jij bent flexibel;

  – Jij neemt graag initiatief;

   Ervaring is een pré.

   

  Steek jij graag jouw handen uit de mouwen en lijkt deze functie jou wel iets? Vul dan direct het contactformulier hieronder in en solliciteer direct!

   

  Is werken als interieur verzorger niks voor jou en zoek jij een andere job? Neem dan een kijkje bij onze andere vacatures!

  Solliciteer direct

  Deel onze vacatures


  0 reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *