baan gezocht

 

Wij zijn op zoek naar een media en communicatie stagiair. Ben jij op zoek naar een stage en woon jij in de buurt van ons kantoor te Obdam? Dan zoeken wij jou!

 

Werkzaamheden

TBO biedt een halfjaarlijkse fulltimestage aan als marketing/communicatie medewerker! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, breedinzetbare media en communicatie stagiair die graag werkervaring wil opdoen. De werkzaamheden bestaan uit: het creëren van content voor advertenties, websites en bijvoorbeeld social media. Verder onderhoud jij het contact met onze klanten en zakelijke relaties en ondersteun je ons team in het algemeen.

 

Wij bieden jou:

- Een marktconforme stagevergoeding;

- Een goede mogelijkheid om werkervaring op te doen met veel diverse klanten in een team met veel vrijheid;

Eisen:

Wij zijn opzoek naar een kandidaat op MBO4 of HBO niveau. Bij voorkeur in de richting marketing en communicatie of grafische vormgeving. Onze ideale kandidaat kan goed overweg met Photoshop en social media. Je bent creatief ingesteld en instaat om goed zelfstandig en secuur te werken. Uiteraard is het praktisch als je woonachtig bent in de buurt van ons kantoor te Obdam.

 

Ben jij de media en communicatie stagiair die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaand contactformulier!

 

Is werken als stagiair marketing en communicatie niks voor jou en zoek jij een andere job? Neem dan een kijkje bij onze andere vacatures!

Solliciteer direct

Deel onze vacatures


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *